B2Biler / Om os

B2Biler - Erhvervsbiler med tryghed!

I 2019 solgte vi ca. 100 biler og over 50 % blev solgt digitalt over telefon/mail med videopræsentation.

Det kan være svært at finde rundt i alle de typer og mærker varebiler som er på markedet, lad os tale samme om hvad dit behov er, spørg endelig løs, vi kan svare på det meste, hvor langt er varerummet ? Er der ståhøjde ? Hvad må den trække osv..

De fleste biler er klar til omgående levering ellers går der max. 2 arbejdsdage før du er ude at køre i din nye bil.

Som erhvervsdrivende ved jeg selv, at der ikke altid er timer nok i døgnet og det kan være svært at få tid til at komme forbi vores udstilling, derfor tilbyder vi en video gennemgang af bilen, ring blot og bede om det.

Vi leverer i hele Danmark, ring og spørg om priser og leveringstider.

Jeg samarbejder bl.a. med Ikano Bank og AL Finans, læs mere under ”Erhvervsleasing” i toppen af siden.

Der er altid en forhandler et sted i Danmark som kan sælge bilen et par tusinde kroner billigere, men spørgsmålet er bare om du får samme ydelse/service/kvalitet og garanti? 

Jeg tilbyder alt i tilbehør til varebiler. Alt i varerumsopbygning fra en enkel reol til et komplet rullende service værksted. Lygter, rotorblink, træk, tagbøjler, håndfrit udstyr til mobilen, tilslutning til div. elektronisk udstyr som f.eks. ipad, computer, rullende kontor mv.… Mulighederne er mange, du bestemmer.

Rune Larsen - Indehaver

Bosch Car Service - Lambæk

B2Biler deler bygning med Bosch Car Service - Lambæk a/s, så vi har direkte tilgang til service, reparation og professionel ekspertise før, under og efter salg.

Bosch Car Service - Lambæk a/s servicerer og reparerer alle person og erhvervsbiler op til 6 tons og råder over branchens mest avancerede udstyr, personalet bliver løbende uddannede så de altid kende til de sidste nye tiltag i autobranchen.

Link til: http://www.lambaekauto.dk/

Nyhed
Ford

Ford Transit Courier

TDCi 100 Trend
Ford Transit Courier TDCi 100 Trend